Η ιστορία της Κέλλυ – Μιά ασθενής που χρησιμοποίησε Restylane Skinboosters περιγράφει την εμπειρία της

Η ιστορία της Κέλλυ – Μιά ασθενής που χρησιμοποίησε Restylane Skinboosters περιγράφει την εμπειρία της

«Πριν δοκιμάσω τα Restylane Skinboosters δεν είχα κάνει ποτέ ενέσιμη θεραπεία τέτοιου τύπου- όταν όμως μου μίλησαν για τα αποτελέσματα της θεραπείας, ήθελα πολύ να δω και εγώ κάποια από αυτά πάνω μου!

Ο γιατρός μου εξήγησε ότι τα αποτελέσματα θα εμφανίζονταν με την πάροδο του χρόνου και ότι θα συνέχιζα να βλέπω βελτίωση ακόμα και μετά την τρίτη θεραπεία μου. Ανυπομονούσα να ξεκινήσω.

Η διαδικασία ήταν πολύ καλύτερη από ό,τι περίμενα. Δεν ήταν επώδυνη. Ένιωσα μόνο μερικά μικρά τσιμπήματα βελόνας, ενώ ο γιατρός μου ήταν πολύ προσεκτικός. Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν ότι μπόρεσα να επανέλθω στις συνηθισμένες, καθημερινές μου δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία.

Άρχισα να παρατηρώ πραγματική διαφορά με τη δεύτερη θεραπεία μου. Η επιδερμίδα μου άρχισε να λάμπει και έμοιαζε πολύ πιο νεανική. Καταλάβαινα ότι η δομή του δέρματός μου είχε βελτιωθεί και αισθανόμουν το πρόσωπο μου πιο μαλακό. Είχα επίσης λιγότερες λεπτές γραμμές γύρω από τα μάγουλα και το στόμα μου.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα της θεραπείας Restylane Skinboosters, θα τη συνιστούσα σε οποιανδήποτε από τις φίλες μου. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, όλοι όμως μου λένε ότι δείχνω ανανεωμένη και ότι το δέρμα μου ακτινοβολεί. Βλέπω και αισθάνομαι τα αποτελέσματα και η ίδια, και αισθάνομαι νεότερη! Η θεραπεία βοήθησε στην αλλαγή της ψυχολογίας μου –νιώθω πιο χαρούμενη, και αισθάνομαι ωραία με τον εαυτό μου.

Όλα χάρη στα Restylane Skinboosters»