Somatex

logo-somatex
Ο Γερμανικός οίκος κατασκευής ιατροτεχνολογικών προϊόντων Somatex Medical προμηθεύει την ελληνική αγορά για 20 και πλέον χρόνια. Ειδικεύεται στην κατασκευή επεμβατικών αναλώσιμων προϊόντων για την διενέργεια διαφόρων κλινικών πράξεων. Κύριο χαρακτηριστικό των προϊόντων αυτών η υψηλή ποιότητα και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος.

Προϊόντα για το μαστό

Somatex Duo System

Επανατοποθετούμενο, διπλό, οδηγό σύρμα μαστού. Τοποθέτηση σε μαστογράφο.
MamaDuo

Ο ειδικός σχεδιασμός του οδηγού σύρματος σε σχήμα ω εξασφαλίζει αφενός μεν την σταθερή παραμονή στο σημείο επιλογής αλλά και την δυνατότητα επανατοποθέτησης όταν αυτό απαιτείται. Διατίθεται σε δυο εκδόσεις DuoSystem για φυσιολογικό μαστό και Tuloc για μαστό υψηλής πυκνότητας. Επίσης σε έκδοση MRI

Somatex Premium

Επανατοποθετούμενο διπλό, οδηγό, σύρμα μαστού. Τοποθέτηση σε υπέρηχο.

Για την τοποθέτηση οδηγού σύρματος μαστού με απεικόνιση σε υπέρηχο και λόγω της χρήσης της κεφαλής του υπερήχου, τα οδηγά σύρματα Duo System και Tuloc διατίθενται με ειδική χειρολαβή εξαγωγής με το ένα χέρι. Τα αντίστοιχα προϊόντα Duo Premium και Tuloc Premium είναι επίσης επανατοποθετούμενα και διπλής αγκίστρωσης.

Somatex clip marking

Markers μαστού εξαιρετικής σταθερότητας και απεικόνισης.

Εμφυτεύσιμοι δείκτες για την παρακολούθηση περιοχής βιοψίας ή ακτινοθεραπείας ή γενικότερα σημείου στο μαστό. Επιτρέπει την ακριβή σήμανση για μακροχρόνια παρακολούθηση ύποπτων μορφωμάτων του μαστού με διάφορες απεικονιστικές μεθόδους. Κύρια η υψηλότατη ηχογένεια και η σταθερότητα στη διάρκεια του χρόνου. Επιλογή διαφόρων σχημάτων και μεγεθών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασθενούς.

Tumark Professional

Tumark Q

Tumark Trio

Tumark Vision

Tumark MRI

Somatex Biopsy Handy

Ημιαυτόματη Βελόνα βιοψίας ιστοτεμαχίου.

Ημιαυτόματη βελόνα βιοψίας ιστοτεμαχίου Biopsy handy για την εύκολη και ανώδυνη λήψη δείγματος μαλακού ιστού για ιστολογική εξέταση. Το δείγμα συλλέγεται σε “θήκη” μήκους 20mm ενώ η άκρη της βελόνας είναι ηχογενής καθώς και διαβαθμίσεις κατά μήκος αυτής. Για λήψεις πολλαπλών δειγμάτων διατίθεται αντίστοιχος οδηγός. Η χειρολαβή είναι κατασκευασμένη από ABS ενώ το μικρό βάρος και η ποιότητα κατασκευής διασφαλίζουν επιτυχημένη λήψη δείγματος.

Somatex Somacore

Αυτόματη βελόνα βιοψίας.

Αυτόματη βελόνα βιοψίας ιστοτεμαχίου Somacore σε δυο εκδόσεις Automatic και Verify για βιοψία σε νεφρό, προστάτη, μαστό και λεμφαδένα. Κατάλληλη για χρήση με το ένα χέρι καθώς διαθέτει δυο κουμπιά ενεργοποίησης. Ακτινοσκιερό άκρο αλλά και διαγραμμίσεις ανά εκατοστό κατά μήκος της βελόνας. Διατίθενται και τα αντίστοιχα θηκάρια για λήψη πολλαπλών δειγμάτων. Μεγέθη 14G-20G και μήκος 100mm – 250mm.

Somatex Core Biopsy

Βελόνα βιοψίας για το σύστημα Bard Magnum® .

Βελόνα βιοψίας ιστοτεμαχίου Core Biopsy μιας χρήσης για το αυτόματο σύστημα Bard Magnum®. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά κατασκευής και εξασφαλισμένη λήψη ποιοτικού δείγματος. Ηχογενές άκρο καθώς και διαγράμμιση ανά εκατοστό με χρωματική κωδικοποίηση ανά μέγεθος. Διαστάσεις 14G – 20G και 100mm – 250mm.

Προγεννητική διάγνωση

Σύστημα βιοψίας τραχήλου

Ο καθετήρας Transcervical Chorionic Biopsy Set είναι κατασκευασμένος για την εύκολη βιοψία τραχήλου. Η αιχμηρή κατασκευή του διασφαλίζει ατραυματική είσοδο ενώ η άκρη του είναι ηχογενής με πολύ καλή απεικόνιση στον υπέρηχο. Ο καθετήρας διαθέτει σύνδεση luer lock.

Βαλβίδες οπίσθιας ουρήθρας

Το προϊόν Intra Uterine Shunt είναι κατασκευασμένο για τις περιπτώσεις LUTO ή γενικότερα για να αντιμετωπιστούν περιπτώσεις όπου το έμβρυο παρουσιάζει έμφραξη και συσσώρευση υγρών σε πνεύμονες, νεφρά και ουροποιητικό σύστημα. Είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτο nitinol το οποίο προσαρμόζεται απόλυτα στην κινητικότητα του νεογνού.

Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Somatex Follicle Aspiration

Οι καθετήρες ωοληψίας της Somatex είναι κατασκευασμένοι με τις υψηλότερες Γερμανικές προδιαγραφές ποιότητας. Διαθέτουν εργονομική λαβή και εξαιρετική ηχογένεια τόσο στην αιχμή όσο και κατά μήκος του αυλού.

Somatex Follicle Aspiration Double

Οι καθετήρες ωοληψίας της Somatex είναι κατασκευασμένοι με τις υψηλότερες Γερμανικές προδιαγραφές ποιότητας. Διαθέτουν εργονομική λαβή και εξαιρετική ηχογένεια  τόσο στην αιχμή όσο και κατά μήκος του αυλού.

Somatex Embryotransfer

Κατασκευασμένος από απαλό, εύκαμπτο και χαμηλής τριβής υλικό υποστηρίζει την σωστή τοποθέτηση του εμβρύου ενω παράλληλα εξασφαλίζει την προστασία του ενδομητρίου. Διατίθεται μεμονωμένα ή ως σετ μαζί με οδηγό.

Somatex Insemination

Ειδικός  καθετήρας σπερματέγχυσης εξαιρετικά ορατός στον υπέρηχο και ατραυματικός. Ο σχεδιασμός του εξασφαλίζει και την βέλτιστη απόθεση του σπέρματος.

Πνευμονική παρέμβαση

Somatex Broncho cut Expert

Η διαβρογχική δια βελόνης ανναρόφηση με την βελόνα Broncho Cut Expert της Somatex αποτελεί μια εναλλακτική στην χειρουργική βιοψία, πιο ήπια για τον ασθενή. Είναι συμβατή με βρογχοσκοπικό κανάλι διαμέτρου 2.0 έως 2.6mm. Σημαντικό χαρακτηριστικό οι δυο θέσεις κλειδώματος στην χειρολαβή.

Somatex Lung marker

Το Lung marker system είναι σχεδιασμένο για την προεγχειρητική σήμανση μη ψηλαφητών όγκων στον πνεύμονα και την στοχευμένη καθοδήγηση για την αφαίρεση αυτών μέσω VATS. Το σπειροειδές σχήμα του επιτρέπει την διορθωτική επανατοποθέτησή του.

Χειρουργικός φωτισμός πεδίου

Somatex SurgLITE

Εξαιρετικός φωτισμός του χειρουργικού πεδίου χωρίς ενεργοβόρες και ακριβές συσκευές. Το SurgLITE τοποθετείται εύκολα και γρήγορα στο χειρουργικό διαστολέα ρίχνοντας το φωτισμό του μέσα στο πεδίο. Σε μήκη 100 και 200 χιλιοστών,έρχεται για να λύσει τα προβλήματα φωτισμού του κάθε χειρουργού.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Somatex ;